MALOMKERT Hotel, Étterem és Rendezvényközpont

Börzsönyi Hiúzok Outdoor Klub

Vezetett túrák, csapatépítés, gyerek programok: borzsonyihiuzok@gmail.com

2011-ben létrehozott vállalkozásunkkal régi vágyunk teljesült: évek óta szerettünk volna túrákat vezetni, kalandprogramokat, csapatépítő játékokat kitalálni és lebonyolítani lakóhelyünkön, a Dunakanyarban és a Börzsöny-hegységben.

A kezdet kezdetén egy patinás erdei hotel meghívásának eleget téve még csak két főnek tartottunk túravezetést; ma már nem csak a legismertebb börzsönyi hotelekkel, szállodákkal és panziókkal állunk munkakapcsolatban, hanem tevékenységünk és megbízóink köre az Ipoly túlsó oldalára, Szlovákiába is átnyúlik.

Az évek során összekovácsolódott csapatunk a környező településeken élő és ott dolgozó pedagógusokból, testnevelő tanárokból, erdészekből, természetvédőkből, túravezetőkből áll, akik mindannyian a Börzsöny-hegység szerelmesei.

Folyamatosan bővülő programjaink kialakításánál figyelembe vesszük kedves ügyfeleink kéréseit, egyéni igényeit is. Szolgáltatásaink minden korosztály számára remek kikapcsolódást nyújtanak.

Merjünk mozogni minden évszakban!
http://borzsonyihiuzok.hu/
» Látnivaló » Partnerek » Börzsönyi Hiúzok Outdoor Klub
MALOMKERT ÉTTEREM ÉS HOTEL
2634 Nagybörzsöny, Hunyadi tér 18.
Asztalfoglalás, ételrendelés: +36 70 315 0886 • Egyéni foglalások: +36 20 420 4112 • Csoportos foglalások: +36 20 424 6338
Altáró KFT. (adószám: 14534171-2-13)