MALOMKERT Hotel, Étterem és Rendezvényközpont

Sipos Noémi - virágkötő-dekoratőr-stylist

Szeretettel köszöntelek kedves Jegyes Pár!

Sipos Noémi vagyok, virágkötő-dekoratőr-stylist.

Egy esküvő megszervezése nem kis feladat. Nagy az izgalom, sok az intézni való. Ebben szeretnék segítséget nyújtani oly módon, hogy az esküvőtök teljes virág/dekor/styling részét átvállalom.

Ugyan nincs mögöttem több évtizedes virágkötői tapasztalat, de az aktuális trendeket szem előtt tartva kifinomult ízléssel, igényes gondossággal, nagy lelkesedéssel, friss lendülettel és szolid árakkal dolgozom - a visszajelzések alapján a megrendelőim legnagyobb megelégedésére.

Ha még nincs elképzelésetek az esküvő stílusát illetően, akkor segítek inspirálódni moodboard (hangulat tábla) készítésével , ha pedig már megálmodtátok, én megvalósítom, legyen az modern, klasszikus, vintage, greenery, bohém, romantikus, elegáns, tematikus stb.

Néhány éve stylist/ stílustanácsadóként végeztem Lakatos Márk Stylist Akadémiáján. Amennyiben a virág dekoráció mellett a stylist szolgáltatásomat is igénybe kivánjátok venni, segítek az örömszülőknek, rokonoknak az ünnepi öltözet kiválasztásában figyelembe véve a színtipust illetve az alkati adottságokat.

Vállalok esküvőre sütést is, továbbá gyümölcs/zöldség szobrászatot. Az ünnepi desszert asztalt ízlésesen meg lehet díszíteni a gyümölcsök kreatív tálalásával, hiszen az ember először a " szemével kóstol".

Ha felkeltettem érdeklődéseteket, keressetek bátran az alábbi elérhetőségeken.

+36208861366, noemi@vbm.hu

Eddigi munkaimból egy kis ízelítőt itt találtok:

https://www.facebook.com/noemi.sipos.37853EK8
» Rendezvény » Esküvő » Sipos Noémi - virágkötő-dekoratőr-stylist
MALOMKERT ÉTTEREM ÉS HOTEL
2634 Nagybörzsöny, Hunyadi tér 18.
Asztalfoglalás, ételrendelés: +36 70 315 0886 • Egyéni foglalások: +36 20 420 4112 • Csoportos foglalások: +36 20 424 6338
Altáró KFT. (adószám: 14534171-2-13)