MALOMKERT Hotel, Étterem és Rendezvényközpont

NatiDecoration

Virág és Dekoráció

Kedves ifjú pár!

Minden menyasszony álma egy csodás esküvői dekoráció és virágdíszítés, mi ebben nyújtunk segítséget nektek, hogy ezt megvalósítsuk a nagy napon.

Már 15 éve foglalkozunk teljes körű esküvői dekoráció készítésével. Különböző anyagból és több mint 20 színkombinációból választhatjátok ki számotokra legmegfelelőbbet. Mi nem csak a dekorációt, hanem a virágokat is elkészítjük nektek, így egy helyen intézhetitek az esküvő ezen részét. Kizárólag minőségi és a legkiválóbb friss virágokkal dolgozunk, amelyeket saját magunk szerzünk be és állítunk össze illetve kötjük meg az esküvő napjára. Igyekszünk mindent megvalósítani, amit megálmodtok: pl. menyasszonyi csokrot, kitűzőket, fejdíszeket, kardíszeket, asztaldíszeket, autódíszeket, szertartás helyszínét és a helyszíni dekorációt. Kreativitásunkkal segítünk tovább gondolni az ötletiteket és a kivitelezésnél élővé tesszük azt. Bármikor bármilyen kéréssel, kérdéssel megkereshetők vagyunk telefonon, üzenetben és emailben a dekorációval kapcsolatosan.

Képeket a munkáinkról a facebook oldalunk találtok, illetve emailben is tudunk küldeni.

Amennyiben szeretnétek bővebb információt rólunk keressetek az alábbi elérhetőségeken:

Slenk Natália

NatDecoration - virág és dekoráció


https://www.facebook.com/NatiDecoration
» Rendezvény » Esküvő » NatiDecoration
MALOMKERT ÉTTEREM ÉS HOTEL
2634 Nagybörzsöny, Hunyadi tér 18.
Asztalfoglalás, ételrendelés: +36 70 315 0886 • Egyéni foglalások: +36 20 420 4112 • Csoportos foglalások: +36 20 424 6338
Altáró KFT. (adószám: 14534171-2-13)